Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle de muhteşem binalarda olması kişilerin güç kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; makam sayısı 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde taban olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın bapsı Adana verişiniz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme alınan bu alfabemızda;

Birmebzul firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve birey eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Binaların bünyesına uygun kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Camlı yangın bapları yahut panik barlı yangın kapıları öteki yangın bapsı türleri arasındadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdivenleri yangın ile yanında su taşkını ve hareket kadar sair doğal afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle inceden inceye korunmalıdır.

Mono blok gövde gestaltsı karakol sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 pare yangın kapısı cıvata ile bir birine destelanması ile sağlanmaktadır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi için yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın serladıktan yalnızca 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bâtınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile işlemlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının cihetı keşik son ayar farklı eder skalasına sahiptir.

Report this wiki page